Výstaviště Ideon Pardubice

Jiráskova, 530 02, Pardubice, Tel.: +420 725 117 183, akce@pvv.cz
Pardubice/Společnost - Pardubice




Výstaviště Ideon Pardubice

vystaviste-ideon-pardubice-1.jpg
Pardubické kulturní centrum Ideon se nachází jen kousek od historického středu města. Ať už budete mít náladu zajít si na ples, koncert nebo získat nové informace z různých odvětví, Ideon je tím pravým místem. Najdete zde i restauraci s barem, parkování je k dispozici přímo před Ideonem.
Mapa - Výstaviště Ideon Pardubice

Jiráskova, 530 02, Pardubice

Telefon: +420 725 117 183
E-mail: akce@pvv.cz
Web: http://www.pvv.cz


Příjemné prostředí IDEONU je využíváno pro konání výstav a veletrhů, konferenčních, kulturních i společenských akcí, jakými jsou například koncerty, plesy, divadelní představení. obchodní a kontraktační jednání. Pro tyto účely jsou v objektu k dispozici velký sál, malé sály, salonek a galerie s maximalní využitelnou výstavní plochou 1750 m2. 
Celková úroveň i prostředí výstavního a společenského centra zaručují široké spektrum kvalitních služeb pro pořádání jakékoliv kulturní či společenské akce. Součástí centra je i pohodlná restaurace a bar nabízející občerstvení během akcí.

Prostory tohoto kulturního centra s velkými i malými sály již od poloviny 90. let úspěšně fungují při pořádání koncertů, plesů, firemních akcí a školení, ale hlavně výstav zaměřených například na stavebnictví, gastronomii, květiny a zahradnické vybavení či auta.

Pravidelně se zde pořádá aerobiková taneční soutěž Perníková kopretina či největší soutěžní country festival v Čechách i na Slovensku – Pardubická Ryengle.

V Pardubicích můžete kromě Ideonu navštívit mnoho dalších atraktivních míst, například  aquacentrum Pardubice nacházející se přímo vedle Ideonu, nedaleké Východočeské divadlo Pardubice, dům U Svatého Václava nebo krásný zámek s přilehlými Tyršovými sady.

Dostupnost

  • pěšky, na kole nebo autem - Ideon se nachází necelých 800 m od centra města, parkování je možné na neplaceném parkovišti přímo u objektu
  • autobusem - městské autobusy, zastávka Karla IV. se nachází necelých 300 m od Ideonu
  • vlakem - stanice Pardubice-Pardubičky se nachází 1 km od Ideonu

Výstavní a společenské centrum Ideon bylo otevřeno v roce 1994 a výstavní činnost zahájilo hned o rok později.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz