Technologii restauračního minipivovaru dodala firma Ross Holding, zahrnující varnu, spileční kádě, ležácké tanky, přetlačný tank, stanici kysličníku uhličitého a část automatizace. Ta zajišťuje samostatnou činnost jednotlivých procesů, které jsou přes sedmnáctipalcový dotykový displej sledovány, vyhodnocovány a potvrzovány. Součástí technologického vybavení jsou i menší podružné celky, které se starají o kompletní chlazení prostorů, spilečních kádí, chlazení mladiny, výrobu ledové vody a dále přípravu a rozvod tlakového vzduchu. O sanitaci celého pivovaru se stará mobilní CIP stanice.
Naším cílem je vyrábět nepasterizované „NAŠE PIVO“, s vyváženou harmonií hořkosti, intenzivní lahodné plnosti a zlatavou barvou včetně chmelové vůně.
Podobná místa
-
U Prazdroje, 301 00, Plzeň
-
Podjavorinské, 149 00, Praha 4
-
nám. U Pivovaru, 679 21, Černá Hora
-
Svijany, 463 46, Svijany