Vinice Hnanice

Hnanice, 669 02, Hnanice, Tel.: +420 515 225 141, hotel@vinice-hnanice.cz
Hnanice/Společnost - Hnanice




Degustace zde probíhají hned v několika verzích, při menší degustaci ochutnáte devět vzorků vín, velká degustace probíhá s dvanácti vzorky, večerní degustace pak nabízí kromě dvanácti vzorků neomezenu konzumaci vybraných vín ve sklípku. O víkendech můžete ochutnávat i v degustačním stánku, který se otevírá za příznivého počasí.

V roce 2014 by do areálu mělo přibýt wellness centrum, bazén, vinné lázně, vířivka, sauna a prostory pro masáže. Pro aktivní využití volného času tu budou zřízeny venkovní tenisové kurty, kurty na badminton, beach volejbal a pétanque.

Vinařství Vinice Hnanice vzniklo v roce 2001 a o dva roky později začalo hospodařit na vinicích v okolí obce, čímž navazuje na zdejší tradici vinohradnictví. V roce 2008 začala společnost produkovat vysoce kvalitní přívlastková vína, která jsou pravidelně oceňována v různých soutěžích a na výstavách v České republice i v zahraničí.

Od roku 2011 je společnost i provozovatelem penzionu. V roce 2013 tu byl navíc otevřen nový luxusní hotel a restaurace Bellevue.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz