Vinný sklep Bukovanský mlýn

Bukovany, 696 31, Bukovany, Tel.: +420 518 618 011, info@bukovansky-mlyn.cz
Bukovany/Společnost - Bukovany




Vinný sklep Bukovanský mlýn

vetrny-mlyn-1.jpg
Vinný sklep u Bukovanského mlýna se nachází v nadmořské výšce 325 metrů. Restaurace se sklípkem je ideálním prostorem pro pořádání firemních večírků, ale i soukromých akcí až pro 75 osob. Tlumené osvětlení a vkusný rustikální nábytek dotvářejí příjemnou atmosféru, ve které si můžete vychutnat výborné víno v rámci řízené degustace. Vedle stojící rozhledna na větrném mlýně nabízí při příznivém počasí výhled na Chřiby a Bílé Karpaty.
Mapa - Vinný sklep Bukovanský mlýn

Bukovany, 696 31, Bukovany

Telefon: +420 518 618 011
E-mail: info@bukovansky-mlyn.cz
Web: http://www.bukovansky-mlyn.cz


Bukovanský mlýn u Kyjova má podobu 15 metrů vysokého větrného mlýna a funguje jako rozhledna, galerie a muzeum. Najdete tu expozici věnovanou slovácké vesnici 19. století. V okolí mlýna byl v roce 2007 vybudován hotelový komplex, který vypadá jako mlynářský statek. V jedné budově se nachází restaurace s vinným sklepem.

Pro návštěvníky jsou připraveny různé druhy zážitků od degustace vín, přes outdoorové programy až po zábavný program Vinařská maturita, při kterém se hosté hravou formou dozvědí spoustu informací o víně a vinařství.

Areál hotelu a restaurace, ve kterém se nachází i vinný sklípek, vyrostl u Bukovanského mlýna v roce 2007. Větrný mlýn s vyhlídkovým ochozem byl slavnostně otevřen o 3 roky dříve, v květnu 2004.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz