Držitel titulu "Regionální potravina Jihomoravského kraje" a "Zlatá Chuť jižní Moravy" - to je medové pivo Kvasar. Pan Jelínek byl již zkušeným včelařem když ho napadlo začít přidávat včelí produkt, který dobře znal do kvasící mladiny. Díky medu přidanému studenou cestou v době dozrávání piva jsou v nápoji zachováný všechny vitamíny z obou produktů. Kvasar je tedy nejen chutný, ale také zdravý.
Kvasar lze zakoupit přímo v pivovaru U Jelínků nebo ve vybraných městech a obcích například v Brně, Čebíně, Havlíčkově Brodě, Vysokém Mýtě ale také třeba v Ostravě.
Domácí pivovar U Jelínků se může pochlubit výrobou těchto piv:
- Kvasar 15° - světlý speciál
- Kvasar 13° - tmavý speciál
- Kvasar 12° - světlý ležák
- Kvasar 11° - světlý ležák
- Kvasar - pšenicové, sezóní (v omezeném množství)
- Zajímavost - Kvasarka - pivní limonáda bez alkoholu
Podobná místa
-
U Prazdroje, 301 00, Plzeň
-
Podjavorinské, 149 00, Praha 4
-
nám. U Pivovaru, 679 21, Černá Hora
-
Svijany, 463 46, Svijany