Ročně tu vyrobí kolem 1 500 hektolitrů všech druhů piva. Úřad průmyslového vlastnictví ČR zaregistroval pro světlou desítku název "Sokolík", světlá dvanáctka získala název "Krahulík". Černá třináctka se jmenuje "Moták“ podle dravého ptáka motáka pochopa s charakteristickým pomalým a kymácivým letem. Prémiové sváteční 15stupňové pivo nese název "Magor".
Zichovecký pivovar vyrábí:
10˚ Sokolík, 10 % extraktu původní mladiny
Světlé výčepní desetistupňové pivo vařeno s vyšší hořkostí, ale přece velice jemné. Hořkost pivu dodává žatecký chmel.
12˚ Krahulík, 12% extraktu původní mladiny
Klasický spodně kvašený dvanácti stupňový ležák plzeňského typu vařený jednormutovým způsobem. Chmelený je celosvětově známým Žateckým poloraným červeňákem a vařený z nejkvalitnějších moravských sladů. Příjemnou hořkostí nutí znovu k napití.
13˚ Moták, 13% extraktu původní mladiny
Tmavý třinácti stupňový speciál vařený ze tří druhů sladu. Zde z piva ucítíte dvojí hořkost. jednu z žateckých sladů a druhou ze speciálního barvícího sladu, kterou je cítit po kávě a po čokoládě.
15˚ Magor, 15 % extraktu původní mladiny
Polotmavé speciální patnácti stupňové pivo s plnou chutí, kterou dodává směs karamelového a českého sladu. Hořkost dává pivu směs dvou druhů žateckého chmele. Pivo je chmeleno na 4x. Polotmavé pivo vzniká již na varně při vaření a je v něm velký rozdíl oproti pivu řezanému.
-
U Prazdroje, 301 00, Plzeň
-
Podjavorinské, 149 00, Praha 4
-
nám. U Pivovaru, 679 21, Černá Hora
-
Svijany, 463 46, Svijany