Největší dopravní letadlo A380 na Letišti Václava Havla Praha


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
1.7.2015 13:00 - 17:00 Letiště Václava Havla (Praha-Ruzyně) Vyprodáno

Airbus A380, největší dopravní letadlo současnosti, přiletí na pražské letiště 1. července v odpoledních hodinách. Airbus A380 má rozpětí křídel téměř 80 metrů, dlouhý je 73 metrů a v případě, že by letoun měl jen jedinou turistickou třídu, uvezl by 853 lidí. Airbus do Prahy již zavítal a to v rámci oslav 45. výročí letecké společnosti aerolinky Lufthansa, kdy přistání s nadšením přihlíželo tisíce leteckých nadšenců. Buďte u toho tento den i Vy!


Emirates oslaví pětileté výročí vstupu na český trh na Letišti Václava Havla v Praze a tak na letišti přistane 1. července 2015 největší osobní dopravní letadlo světa A380, které na svoji linku mezi Prahou a Dubají Emirates mimořádně nasadí. Celkem půjde o třetí plánovanou návštěvu tohoto typu letounu v Praze.



Letiště Václava Havla (Praha-Ruzyně)

letiste-vaclava-havla-praha-ruzyne-2.JPG
Mezinárodní letiště Václava Havla Praha neboli Praha/Ruzyně je veřejné mezinárodní letiště umístěné na severozápadním okraji Prahy, v městské části Praha 6, katastrálním území Ruzyně. Letiště je určeno pro mezinárodní i vnitrostátní, pravidelný i nepravidelný letecký provoz. Se jménem bývalého porevolučního prezidenta Vacláva Havla bylo spojeno v říjnu 2012.
Mapa - Letiště Václava Havla (Praha-Ruzyně)

Aviatická, 161 00, Praha

Telefon: +420 220 111 888
E-mail: informace@prg.aero
Web: http://www.prg.aero/cs/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz