Screamers a Techtle Mechtle – Přijela pouť


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
26.5.2015 19:00 Jiráskovo divadlo Nový Bydžov Vyprodáno
19.5.2015 19:30 - 22:00 Kulturní a společenské centrum Lidové sady Liberec Vyprodáno

Netradiční spojení dvou předních českých travesti skupin - Screamers a Techtle Mechtle nabízí novou show s názvem ,,Přijela pouť“. Pánové Lukáš, Jarda, Honza a Patrik se již několik let na prknech divadel a kulturních domů téměř každý večer promění ve slečnu Paulu, Lili, Dolores, Stacey a Halinu. V letošním roce se rozhodli pro navázání vzájemné spolupráce s Techlte Mechtle a společně s moderátorem Láďou Černým máte možnost je vidět ve dvouhodinovém pořadu, který je nabitý humorem, nadsázkou, tancem, parodiemi zpěvaček, zpěváků, hereček, ale i politiků. Můžete se těšit na originální kostými, které jsou kopiemi originálů zpěvaček. Nenechte si ujít strhující podívanou, která Vás doslova zvedne ze židlí.


V pouťovém prostředí můžete potkat dámy jako jsou Hana Zagorová, Ilona Csáková, Anastacia, Cher, Lucie Bílá ale i řada dalších známých osobností.

Originální show na vysoké úrovni, která se těší oblibě už několik let po celé České republice ale i na Slovensku přijíždí tentokrát v úplně novém kabátu.

Screamers

Techtle Mechtle



Jiráskovo divadlo Nový Bydžov

jiraskovo-divadlo-novy-bydzov.JPG
Jiráskovo divadlo v Novém Bydžově je jednou z nejstarších divadelních scén ve Východočeském kraji. Už v roce 1907 tu v hostinci Na Kopečku odehrál ochotnický soubor Jiráskovu Lucernu. Roku 1924 se pak otevřelo nově vybudované Městské Jiráskovo divadlo. Divadlo prošlo rozsáhlou rekonstrukcí, v současnosti se chlubí moderní technikou a v jeho prostorách je dokonce digitální 3D kino.
Mapa - Jiráskovo divadlo Nový Bydžov

Aloise Jiráska, 504 01, Nový Bydžov

Telefon: +420 495 218 355
E-mail: info@jiraskovodivadlo.cz
Web: www.jiraskovodivadlo.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz