Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
17.5.2015 14:00 Kulturní dům Střelnice Vyprodáno
28.4.2015 18:00 Sokolovna Rokycany Vyprodáno
10.4.2015 18:00 Společenský dům Prostějov Vyprodáno
27.3.2015 17:00 Velké kino Zlín Vyprodáno

Hudební soubor, možno také říci hudební trio Veselá Trojka Pavla Kršky, se skládá ze tří dobrých kamarádů, kteří se celý život věnují muzice. Jsou to dlouholetí přátelé, se smyslem pro humor. A i když se věnovali každý jinému žánru, osud je přivedl k sobě a nyní vystupují společně. Pro milovníky lidové hudby a své příznivce si připravili letos čtyři koncerty. Začnou v březnu ve Zlíně, v dubnu zavítají do Prostějova a do Rokycan a v květnu si je budou moci poslechnout fanoušci z Hradce Králové a okolí. Skládají si vlastní písně, kde kladou důraz na pěkný a srozumitelný text. Písničky čerpají ze života tak, jak život jde. Jsou smutné i veselé a každý si v nich najde kousek svého příběhu. Jejich cílem je přinášet v písničkách radost a pohodu, která se podle nich v dnešní době začala vytrácet. Veselá trojka se poprvé veřejnosti představila v TV Šlágr v roce 2013 a díky široké základně posluchačů této televize si začala získávat své posluchače.


Trojice hudebníků z Blanenska se stala obrovským hitem na televizních obrazovkách na jednom z českých hudebních kanálů. Jejich polky a valčíky oslovily zejména starší generaci posluchačů.

Veselá Trojka Pavla Kršky vydala již čtyři CD/DVD. První nese název "Už nám kamarádi bylo 50" a najdete v něm celkem 13 písní. Druhé "Parta Veselá" má taktéž 13 písní, např. Půlnoční polka, Já mám doma Máňu či Má milá má ráda.

Další CD/DVD se jmenuje "Tak nás tady máte" s celkem 13 písněmi. Poslední "Kde domov můj" má písní patnáct a můžete si zde poslechnout např. Na veselském rynečku, Čejkovická dědina či Mám doma koníčka.

Heligonka: Pavel Krška

Klávesy: Miroslav Hrdlička

Akordeon: Jaromír Kozelek



Kulturní dům Střelnice

kd-strelnice-hradec-kralove-1.jpg
Kulturní dům Střelnice se nachází v centru Hradce Králové v ulici Střelecká čp. 45. Ve zdejším Velkém sále se konají rozličné kulturní a vzdělávací akce, ať už se jedná o koncerty, plesy, výstavy nebo třeba školení. Zahráli si tady například Nezmaři s Felixem Slováčkem jr., Divokej Bill, ale také Věra Špinarová. Kulturní dům nabízí i krátkodobé pronájmy svých prostor, především Velkého sálu s kapacitou až 1200 míst a zasedacích místností.
Mapa - Kulturní dům Střelnice

Střelecká, 500 02, Hradec Králové

Telefon: +420 602 669 230
E-mail: info@far-agentura.cz
Web: http://www.far-agentura.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz