Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
24.4.2015 20:00 Městské kulturní centrum Labuť Říčany Vyprodáno

V roce 2015 kapela STO ZVÍŘAT oslaví 25 let existence a to ve velkolepém stylu sobě vlastním. Zvířata vznikla na začátku 90. let na troskách studentského rock and roll bandu jako reakce na anglickou vlnu ska, prezentovanou kapelami jako Madness, Specials nebo Selecter. Od té doby ušla v rámci žánrů dlouhou cestu lemovanou rocksteady, reggae, swingem i rockem. STO ZVÍŘAT vstupuje do své šesté pětiletky v životní formě a v této velkokapacitní sestavě: Jana Jelínková - zpěv, Honza Kalina - zpěv, perkuse, Jan Beruška Šobr - kytara, Petr Hostinský - zpěv, klávesy, Jiří Hanzlík - barytonsaxofon, Martin Kachna Líska - trombon, Pablo Herzog - trubka, Willy Versteeg - baskytara a Miki Nop - bicí.


K 25.narozeniním si STO ZVÍŘAT nadělé hned několik dárků. Odjede celoroční turné složené ze všech největších zvířecích hitů, které vyvrcholí 22.října koncertem ve Velkém sále pražské LUCERNY. Tam zároveň pokřtí zcela nové album, které opět vzniká kompletně na texty Tomáše Belka, pod hudbou bude podepsán tradičně Honza Kalina a ostatní členové kapely. Bude se jednat o návrat ke zvířecím kořenům a tudíž je třeba očekávat velmi svižné tragikomicko-hořkosladké písně.

Zpěv: Jana Jelínková

Zpěv, perkuse: Honza Kalina

Kytara: Jan Beruška Šobr

Zpěv, klávesy: Petr Hostinský

Barytonsaxofon: Jiří Hanzlík

Trombon: Martin Kachna Líska

Trubka: Pablo Herzog

Baskytara: Willy Versteeg

Bicí: Miki Nop



Městské kulturní centrum Labuť Říčany

mestske-kulturni-centrum-labut-ricany-4.jpg
KC LABUŤ v Říčanech patří mezi nejvýznamnější kulturní zařízení v tomto regionu, je neoddělitelnou součásti kulturního a společenského života. Konají se zde koncerty, divadelní představení, společenské akce, semináře, pořady místních sdružení a mnoho dalších akcí. KC také pořádá taneční, hudební, jazykové a jiné vzdělávací kurzy. Prostory KC Labuť je možné si pronajmout pro pořádání vlastních akcí.
Mapa - Městské kulturní centrum Labuť Říčany

17. listopadu, 251 01, Říčany

Telefon: +420 323 602 456
E-mail: info@kclabut.cz
Web: http://www.kclabut.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz