Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
22.4.2015 19:30 Městské kulturní centrum Labuť Říčany Vyprodáno

Smyčcové kvarteto bylo založeno v roce 1988. Získalo první cenu v prestižní světové soutěži Charlese Hennena v holandském Haarlemu, v roce 1992 získalo zvláštní cenu Českého komorního spolku, o rok později následovalo vystoupení v londýnské Wigmore Hall, za něž obdrželo cenu Královské filharmonické společnosti Best Debut 1993. Škampovo kvarteto odstartovalo svou strmou uměleckou dráhu v březnu roku 1989 na pražské AMU a velice rychle zdomácnělo na našich a zahraničních pódiích.


Jedno z našich předních a repertoárově velmi zajímavých smyčcových těles. Jejich oscilace od klasiky k folkloru je proslulá, proto jsou tak oblíbeni.

První housle: Helena Jiříkovská

Druhé housle: Adéla Štajnochrová

Viola: Radim Sedmidubský

Violoncello: Lukáš Polák



Městské kulturní centrum Labuť Říčany

mestske-kulturni-centrum-labut-ricany-4.jpg
KC LABUŤ v Říčanech patří mezi nejvýznamnější kulturní zařízení v tomto regionu, je neoddělitelnou součásti kulturního a společenského života. Konají se zde koncerty, divadelní představení, společenské akce, semináře, pořady místních sdružení a mnoho dalších akcí. KC také pořádá taneční, hudební, jazykové a jiné vzdělávací kurzy. Prostory KC Labuť je možné si pronajmout pro pořádání vlastních akcí.
Mapa - Městské kulturní centrum Labuť Říčany

17. listopadu, 251 01, Říčany

Telefon: +420 323 602 456
E-mail: info@kclabut.cz
Web: http://www.kclabut.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz