Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
18.4.2015 20:00 Městské kulturní centrum Labuť Říčany Vyprodáno

Fuego ples je tradiční událostí na závěr plesové sezóny v Říčanech. Čeká Vás jistě příjemně protančený sobotní večer. Hudbu zajišťují skvělí hudebníci, výběr skladeb je volen tak, aby zazněly všechny taneční rytmy, na našem plese celý večer protančíte pouze ve stylu společenských tanců. Naše kapela hraje jak slowfox, tak paso doble! Taneční program zajištují jak jinak než členové Fuega - většinou nejlepší a nejúspěšnější páry a taneční formace.


Na žádném plese nesmí chybět tombola, na tomto můžete vyhrát "něco na zub" od vína až po výborně dorty od sponzora Hájek a Boušková, ve hře je i individuální lekce tance s trenéry tanečního klubu.



Městské kulturní centrum Labuť Říčany

mestske-kulturni-centrum-labut-ricany-4.jpg
KC LABUŤ v Říčanech patří mezi nejvýznamnější kulturní zařízení v tomto regionu, je neoddělitelnou součásti kulturního a společenského života. Konají se zde koncerty, divadelní představení, společenské akce, semináře, pořady místních sdružení a mnoho dalších akcí. KC také pořádá taneční, hudební, jazykové a jiné vzdělávací kurzy. Prostory KC Labuť je možné si pronajmout pro pořádání vlastních akcí.
Mapa - Městské kulturní centrum Labuť Říčany

17. listopadu, 251 01, Říčany

Telefon: +420 323 602 456
E-mail: info@kclabut.cz
Web: http://www.kclabut.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz