Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
18.3.2015 19:30 Divadlo Dobeška Vyprodáno

Našimi hrdiny jsou lidé, kteří si nechávají život prokluzovat mezi prsty. Neměli by. Pro některé z nich to totiž dneska večer skončí. A proto se v jejich blízkosti objevili andělé. Jejich podoba a názory vás asi zaskočí. Ono je to vzájemné. Lidskému oku neviditelní strážci našich osudů bývají zase pro změnu překvapeni překážkami, které sobě a jim dobrovolně stavíme do cesty.


 

Podle mimořádného románu Michala Viewegha Andělé všedního dne natočila režisérka Alice Nellis originální příběh, v němž pomyslné andělské perutě nosí Marián Labuda, Vojtěch Dyk, Eliška Křenková a Vladimír Javorský.

Tihle čtyři se snaží provést své lidské svěřence jejich nejtěžším dnem. Přestože andělé mají být nestrannými pozorovateli, nedá jim to, aby se alespoň částečně nepokusili situaci zachránit.

Režie: Alice Nellis

Hrají: Marián Labuda st., Vojtěch Dyk, Vladimír Javorský, Eliška Křenková, Bolek Polívka, Zuzana Bydžovská, Klára Melíšková, Václav Neužil ml., Zuzana Kronerová

Délka filmu: 97 minut

Film se promítá v Kinokavárně Divadla Dobeška

 



Divadlo Dobeška

divadlo-dobeska-1.jpg
Divadlo Dobeška je nejen díky souboru Divadla Sklep, který zde našel svůj domov, respektovanou kulturní scénou, jejíž sláva přesahuje hranice čtvrtého městského obvodu v Praze. Kromě činohry pro všechny věkové kategorie nabízí filmová představení a hudební vystoupení muzikantů, které stojí za to slyšet i vidět. Kromě toho sem lidé přicházejí jako účastníci mnoha užitečných kurzů.
Mapa - Divadlo Dobeška

Jasná I., 147 00, Praha 4

Telefon: +420 244 468 173
E-mail: dobeska@divadlodobeska.cz
Web: www.divadlodobeska.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz