Jak František pomohl Majdě a Petrovi zachránit divadlo


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
23.5.2015 15:00 Jiráskovo divadlo Nový Bydžov Vyprodáno

Nový zábavný písničkový pořad pro děti s oblíbenou herečkou Majdou Reifovou, hercem Petrem Vackem a Františkem s názvem JAK FRANTIŠEK POMOHL MAJDĚ A PETROVI ZACHRÁNIT DIVADLO. Pořad pro nejmenší divák, s písničkami Hany Navarové (divadlo Sklep) na texty Jana Vodňanského, Tomáše Hanáka a dalších. V novém pořadu “Majda s Petrem zachraňují divadlo” oba známí představitelé veselou, zábavnou a interaktivní formou provedou své diváky světem divadla a jeho nástrah, nebude chybět mírné napětí, zapojení dětí do hry i milý humor.


Hlavní představitelé Majda Reifová a Petr Vacek se dětské tvorbě věnují již 17 let. Jsou známí jak z televizní, tak z divadelní tvorby.



Jiráskovo divadlo Nový Bydžov

jiraskovo-divadlo-novy-bydzov.JPG
Jiráskovo divadlo v Novém Bydžově je jednou z nejstarších divadelních scén ve Východočeském kraji. Už v roce 1907 tu v hostinci Na Kopečku odehrál ochotnický soubor Jiráskovu Lucernu. Roku 1924 se pak otevřelo nově vybudované Městské Jiráskovo divadlo. Divadlo prošlo rozsáhlou rekonstrukcí, v současnosti se chlubí moderní technikou a v jeho prostorách je dokonce digitální 3D kino.
Mapa - Jiráskovo divadlo Nový Bydžov

Aloise Jiráska, 504 01, Nový Bydžov

Telefon: +420 495 218 355
E-mail: info@jiraskovodivadlo.cz
Web: www.jiraskovodivadlo.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz