Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
16.6.2015 19:00 Divadlo Kalich Vyprodáno
15.4.2015 20:00 Městské kulturní centrum Labuť Říčany Vyprodáno

První dáma českého písničkářství Radůza se chystá vydat přelomové album s názvem Gaia. V autorských písních rozkládá svět optikou svého vidění na atomy, aby z nich na jiném místě a v jiném čase složila nové zvuky, příběhy a obrazy. Slova jejích písní se chovají nečekaně, vtáhnou posluchače do svébytného světa, který nelze projít beze změny. Narozdíl od posledního alba, které nahrávala zpěvačka živě na koncertech, se nyní opět vrátila do studia spolu se svou doprovodnou kapelou, kterou tvoří kytarista Josef Štěpánek, bubeník David Landštof a houslista Jan Cidlinský. Na albu se však objeví i nečekaní hosté.


Album vyjde začátkem března v jejím vlastním vydavatelství Radůza records ve spolupráci s firmou Supraphon, která se postará o distribuci fyzických nosičů i digitální prodej.



Divadlo Kalich

divadlo-kalich-2-1.jpg
Jednou z nejvyhledávanějších divadelních scén u nás je pražské Divadlo Kalich sídlící přímo v centru města. V činoherních vystoupeních, muzikálech, tanečních představeních nebo na koncertech tady můžete vidět ty nejlepší české i zahraniční umělce. Dramaturgie divadla se zaměřuje na uvádění českých premiér, aby tak diváky seznámila s aktuálním děním na světové kulturní scéně. Divadlo vybudoval Michal Kocourek, který je dodnes jeho ředitelem.
Mapa - Divadlo Kalich

Jungmannova, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 296 245 311
E-mail: pokladna@kalich.cz
Web: http://www.divadlokalich.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz