Talenti a Mistři: Oskar Petr trio + Letrourou


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
21.9.2014 20:00 Klub Vagón Vyprodáno

Večerem provází Pepa Lábus a koncert se koná s podporou hl.m.Prahy.


LETROUROU je mladá kapela uchvácená starou hudbou, která vás strhne blues-r'rollovou tvorbou se vším všudy. Jejich poctivě syrový repertoár je inspirovaný hudebními ikonami minulého století jako The Doors, Muddy Waters, či Rolling Stones. LetRouRou však ve vás nenechají pouze hudební zážitek. Chemii vznikající na koncertech pocítíte až v morku kosti a budete se cítit součástí onoho kolosu zvaného ROKENROL!

Oskar Petr - muzikant, který se vlastně vždy soustředil spíše na nekomerční sféru a paradoxně složil hudbu k nejpopulárnější písni našich luhů konce minulého tisíciletí písni Medvídek, která přinesla Lucii I cenu Klip desetiletí. Po osmi letech, kdy se jako interpret víceméně stáhl z české hudební scény, se OSKAR PETR vrací s novým sólovým albem Fabrica Atomica. Album produkované Milanem Cimfem vznikalo ve vyhlášeném nahrávacím studiu Sono a podílela se na něm celá řada předních českých muzikantů. Za všechny jmenujme alespoň Oldu Krejčovse, Milana Cimfeho, Marka Žežulku nebo Kryštofa Michala. Oskar Petr je mimo jiné zakladajícím členem skupiny Marsyas, Jazz Q a autor několika českých hitů. Umělecká a kulturní činnost Oskara Petra je na tuzemské poměry vskutku ojedinělá. Skladatel, textař, zpěvák, fotograf, publicista, výtvarník, architekt interiéru,
ale především skvělý hudebník tím vším je Oskar Petr.



Klub Vagón

klub-vagon-1-3.jpg
Pražský Vagón najdete na Národní třídě v paláci Metro jen kousek od Václavského náměstí. Prakticky každý večer je v oáze atmosféry 90. let na programu koncert nebo revival známých kapel včetně undergroundových.
Mapa - Klub Vagón

Národní, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 733 737 301
E-mail: vagonclub@seznam.cz
Web: http://www.vagon.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz