Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
9.8.2015 20:00 Letní scéna Vyšehrad Vyprodáno
9.11.2014 19:00 Sono Centrum Music Club

Lenka Filipová, česká zpěvačka, šansoniérka, kytaristka, hudební skladatelka a textařka, míří na letní scénu do Prahy. Vystoupí zde 9. srpna 2015 se svou dcerou, hudebnicí Lenny. Zpěvačka dosud vydala 10 řadových alb, 4 klasická kytarová, 3 výběrová alba Best of a akustické DVD/CD LIVE. Většina z nich byla oceněna jako zlatá nebo platinová. Působí také jako autorka hudby a řada jejích skladeb se stala velkými a trvalými hity, které uslušíte spolu s novými skladbami i na tomto koncertě pod otevřeným nebem. Spolu s Lenkou Filipovou vystoupí také její dvorní klávesista Jindra Koníř.


Lenka Filipová byla v roce 2008 hudebním hostem koncertu Céline Dion. V současné době se věnuje hlavně koncertování s projektem Concertino a připravuje další projekty. Lenny se narodila v Praze jako Lenka Filipová. Jak již jméno vypovídá, je dcerou zpěvačky Lenky Filipové.

K hudbě tak byla vedena odmalička. Ve čtyřech letech začala hrát na klavír a od šesti docházela do umělecké školy (obor klavír), což jí vydrželo deset let.

Ve škole hrála v dramatickém kroužku a zpívala ve sborech. Později našla zalíbení v sólovém zpěvu doprovázeném hrou na klavír. Komponovala melodie a později přidávala i texty. Již v jedenácti letech složila svou první píseň! O pět let později začala hrát s kapelou a doprovázet svou matku po turné v Evropě, Austrálii i Kanadě.



Sono Centrum Music Club

sono-centrum-music-club-1.jpg
Hudební klub mezinárodní úrovně a k tomu odpovídající hotel a restauraci. To je cíl Sono Centrum v Brně. Neotřelý a moderní design nové budovy a uvnitř navíc nadstandardní komfort a vybavení. Ozvučení klubu, který sází na zajímavou multižánrovou dramaturgii, zajišťuje studio Sono, jedno z nejlepších nahrávacích studií v ČR.
Mapa - Sono Centrum Music Club

Veveří, 616 00, Brno

Telefon: +420 725 441 335
E-mail: club@sonocentrum.cz
Web: http://www.sono.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz