Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
19.10.2014 19:30 Obecní dům Vstupenky

Poprvé v Praze – skvělá německá sopranistka Diana Damrau, „Pěvkyně roku 2008“ (Opernwelt), přijede se svým manželem, francouzským basbarytonistou Nicolasem Testé. Diana Damrau pochází z bavorského Günzburgu. Na přední světová jeviště se vydala z operních domů ve Würzburgu, Mannheimu a Frankfurtu. Došla až na samý vrchol, do Vídeňské státní opery, newyorské Metropolitní opery, londýnské Covent Garden, milánské La Scaly či na Salcburský festival.


Diana Damrau přijede do Prahy se svým manželem, francouzským basbarytonistou Nicolasem Testé, a možná i s jejich dvěma syny, letos tříletým Alexandrem a teprve ročním Colynem.

Nicolas nejprve ve své rodné Paříži studoval hru na klavír a fagot a také hudební historii, později se ale rozhodl pro pěveckou kariéru. A ta je pozoruhodná! Zpíval na významných festivalech v Glyndebourne a v Aix-en-Provence, v roce 2012 poprvé vystoupil v milánské La Scale. Pravidelně vystupuje v předních evropských operních domech – v Paříži, Amsterdamu, Ženevě nebo Vídni. Před sebou má nyní debuty v Metropolitní opeře a v Bavorské státní opeře.



Obecní dům

obecni-dum4.jpg
Obecní dům (původním názvem Reprezentační dům hlavního města Prahy) je jedna z nejznámějších secesních staveb v Praze, jež stojí na náměstí Republiky, v sousedství Prašné brány naproti domu U Hybernů. Na její výstavbě a výzdobě se podílelo množství předních českých umělců počátku 20. století. Jedná se o jedinečnou památku, která svým výzbamem překračuje hranice naší země. V sálech Obecního domu se konají koncerty, výstavy i jiné kulturní akce. Je zde možné absolvovat prohlídku reprezentačních prostor s průvodcem.
Mapa - Obecní dům

Náměstí republiky, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 222 002 101
E-mail: info@obecnidum.cz
Web: http://www.obecnidum.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz