Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
24.4.2015 20:00 Forum Karlín Vyprodáno

METAL ALL STARS - oznamuje nový termín pražské show! Světové turné hvězdného projektu METAL ALL STARS, které bylo z důvodu zaneprázdnění některých účinkujících přesunuto na jaro 2015, potvrzuje první nový termín. Termín koncertu v Praze, a to jako prvního v novém harmonogramu! Tříhodinový nářez od těch největších jmen světové metalové scény se uskuteční v pátek 24. 4. 2015 v nové hale Forum Karlín Praha.


Největšími ozdobami projektu jsou bezesporu hlas a kytara Zakka Wyldea. Ten bude hrát hity BLACK LABEL SOCIETY a možná přijde i na vzpomínku na léta strávená s Ozzy Osbournem. Ty největší pecky DREAM THEATER do publika pošle zpěvák sk. DREAM THEATER James LaBrie. Joey Belladonna z ANTHRAX kromě hitů své domovské kapely zazpívá taky hity BLACK SABBATH nebo RAINBOW. Zahraje a zařve na nás i Cronos, frontman anglických VENOM. Mnozí budou potěšeni i přítomností někdejšího dlouholetého frontmana legendy progmetalu QUEENSRŸCHE - zazpívá nám Geoff Tate. Basu bude trápit Dave Ellefson - zakladatel a člen skupiny MEGADETH. Thrash metal a umění party TESTAMENT bude reprezentovat Chuck Billy. Jako nově potvrzený člen hvězdného týmu přibyl někdejší hlas IRON MAIDEN Paul Di'Anno.

Na léta strávená nejenMANOWAR hudebně vzpomene vůdčí osobnost skupiny DEATH DEALER Ross the Boss.Dorazí i bráchové Vinny Appice a Carmine Appice, kteří své umění zanechali na mnohadeskách BLACK SABBATH, DIO, VANILLA FUDGE nebo CACTUS. Hostem jediné show METAL ALL STARS u nás bude i talentovaný kytarista Gus G., známý hlavně jako člen sk. FIREWIND a kolega Mr. Osbournea.Z Ozzyho kapely k nám přijede i Rob BlaskoNicholson, který roky hrál u Roba Zombieho.

A jak to bývá, v těchto monstrózníchprojektech nesmí chybět ani ženský vokál. Ten obstará Kobra Paige z kapely KOBRA AND THE LOTUS. Její setlist je více než pestrý a kromě svých hitů sáhne po těch od IRON MAIDEN, BLACK SABBATH, MOTÖRHEAD a MANOWAR!
Před nimi nám ušní bubínky namasírují a na rachot nás připraví dvě metalové bandy z Kalifornie - pětice CAGE a SUPERFIX. CAGE se na heavy metalové scéně pohybuje už 22 let a v zámoří má obrovskou základnu fanoušků. Hlavně díky melodické heavy / power metalové tvorbě a koncertním show přeplněných energií, stejně jako díky postavě frontmana Seana Pecka, který je aktuálně i hlasem skupiny DEATH DEALER. SUPERFIX je naopak mladou kapelou, ovšem její alternativní hard rock / metal vás polapí od prvních tónů. Hlavní postavou skupiny je Kalen Chase, který několik let strávil s kapelou KORN.

Max Cavalera

James Labire

Geoff Tate

Paul Dianno

Dave Ellefson

Tim Ripper Owers

Ross the Boss

Vinny Appice

Carmine Appice

Kobra Paige

Cage

Superfix



Forum Karlín

forum1.jpg
Srdcem celého areálu je multifunkční prostor s kapacitou 3 000 míst určený pro pořádání kulturních, společenských a odborných. Součástí komplexu je i moderní mediální newsroom vydavatelství Economia v rekonstruovaných prostorách historického objektu kotlárny někdejších závodů Českomoravské Kolben & Daněk (ČKD), kde byly od roku 1908 vyráběny moderní parní kotle pro celé Rakousko-Uhersko.
Mapa - Forum Karlín

Pernerova, 186 00, Praha 8

Telefon: +420 602 506 507
E-mail: pronajem@forumkarlin.cz
Web: http://www.forumkarlin.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz